Welcom bij Brasserie Horta

De authenticiteit en kwaliteit van onze producten worden alleen geëvenaard door onze omgeving. Onze setting werd in 1906 gecreëerd door de beroemde architect Victor Horta. Jugendstil-enthousiastelingen zoals die van het stripverhaal kunnen zich uitleven, voor het plezier van de ogen en het gehemelte.

Neem een ​​kijkje op ons menu en de "Belgitudes", en kom terug: ons menu evolueert elke week, volgens de producten van de markt en de verbeeldingskracht van ons team.

Voor uw verjaardagsfeestjes, zakelijke feestjes, dansavonden, etc.
U kunt de Brasserie privé huren na 18.00 uur! Aarzel niet om ons te contacteren via e-mail: events@cbbd.be

DE GESCHIEDENIS

In 1983 koos de Belgische minister van openbare werken, op aandrang van enkele liefhebbers van stadsplanning (Jean Breydel) en stripverhalen (Guy Dessicy), het gebouw met als doel het eerste Belgische centrum van het stripverhaal te creëren. Dat centrum opende op 6 oktober 1989.

Ontdek onze geschiedenis

HET MENU

Met vrienden, voor een lunch met collega's of een familiebrunch, ons team verwelkomt u elke dag, in een Art Nouveau-omgeving.

Al onze gerechten zijn gemaakt van verse producten. A la carte, vindt u de grote klassiekers van de Belgische keuken, maar ook de suggesties van de chef-kok, volgens de seizoenen.

'S Avonds kunnen we u ook verwelkomen voor bedrijfsdiners, familiefeesten: de brouwerij wordt vanaf 18.30 uur geprivatiseerd.
Je zult dan in staat zijn om onze speciale muurwijzigingen van stripauteurs te ontdekken.

Ontdek het menu

DE ZAALHUUR

De authenticiteit en kwaliteit van onze producten worden alleen geëvenaard door onze omgeving. Onze setting werd in 1906 gecreëerd door de beroemde architect Victor Horta. Jugendstilenthousiasten zoals die van het stripverhaal zullen voor het plezier van de ogen en het paleis ablast hebben.

"De broers Debekker" is de aangewezen traiteur van het Belgisch Centrum voor Beeldverhaal. We organiseren lunches, galadiners, cocktails, cocktailparty's, productlanceringen, persconferenties, dagcursussen voor 10 tot 200 personen en 's avonds voor 10 tot 400 personen voor het diner en 10 tot 1200 personen voor cocktails.

HUUR EEN ZAAL

BRASSERIE HORTA Zandstraat 20, 1000 Brussel
02 217 72 71 - events@cbbd.be
Open elke dag van 10uur tot 18uur